Novosti

Medium_borba_protiv_su_avanja_prostora_za_djelovanje_i_stvaranje_poticajnog_okru_enja_za_razvoj_civilnoga_dru_tva_u_eu

ONLINE KONFERENCIJA: Borba protiv sužavanja prostora za djelovanje i stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u EU

Centar za mirovne studije, Gong, Kuća ljudskih prava Zagreb, Institut za političku ekologiju, Zelena akcija, Roda - Roditelji u akciji, Savez udruga za autizam Hrvatske, Klubtura i Mreža mladih Hrvatske pozivaju vas na online konferenciju Borba protiv sužavanja prostora za djelovanje i stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u EU koja će se održati 24. i 25. studenog 2022., preko platforme ZOOM. 

Medium_copy_of_gew2022_socials__facebook_cover_

Počinje Tjedan globalnog obrazovanja 2022.!

Ovogodišnje izdanje održava se od 14. do 20. studenog. Tjedan globalnog obrazovanja godišnja je svjetska inicijativa za podizanje svijesti o važnosti razvijanja globalne kompetencije mladih, ali i drugih građana, a i ove se godine provodi pod istim motom kao i prošle - „Ovo je naš svijet, pokrenimo promjene zajedno!“.

Medium_building-blocks-wooden-background-colorful-wooden-building-blocks

Informacije za udruge o sustavu osiguranja kvalitete neformalnih obrazovnih programa “Skockano”

U sklopu projekta SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju" izradili smo i pilotirali Sustav osiguranja kvalitete neformalnih obrazovnih programa te dodjelili prve oznake kvalitete koje sada nosi 9 udruga. 

U izradi sustava, kroz nekoliko krugova konzultacija, sudjelovale su organizacije civilnog društva  te dodatni stručnjaci, a nakon pilotiranja dobili smo povratne informacije evaluatora/ica i organizacija uključenih u pilot na osnovu kojih ćemo ga dalje unapređivati.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.