Novosti

Medium_best

BEST - Kreativne mogućnosti suradnje

Impact Hub Zagreb i Centar za mirovne studije u sklopu Tjedna IZBJEGLICAma, 19. lipnja od 10 do 12 sati organiziraju online okrugli stol pod nazivom "BEST - Kreativne mogućnosti suradnje" na temu poticanja poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada i s ciljem stvaranja sinergije s vanjskim partnerima i dionicima.

Medium_radnicima_prava

Sretan i borben praznik rada!

Na e-prosvjedu Samostalnih sindikata Hrvatske, pod nazivom "Radnicima hvala, ali prvo prava" govorila je i programska voditeljica Centra za mirovne studije, Sara Lalić.  

Medium_sara_i_ivek1

Izabran novi saziv Savjeta za razvoj civilnog društva

Vlada Republike Hrvatske je 7. svibnja imenovala članove i članice novog, sedmog saziva Savjeta za razvoj civilnog društva. Za članove Savjeta u području zaštite i promicanja ljudskih prava izabrani su Ivan Novosel iz Kuće ljudskih prava Zagreb i Sara Lalić iz Centra za mirovne studije kao zamjenica.

Medium_with_or_without_eu

Deklaracija organizacija civilnog društva ususret zagrebačkog EU Summita o Zapadnom Balkanu

Preko 90 organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana, kao i članica Europske unije, koje su aktivne na pitanjima temeljnih prava i vladavine prava, demokratskih institucija, civilnog angažmana, zaštite okoliša, suzbijanja korupcije i prava migranata na jučer održanom online samitu u sjeni pod nazivom "With or Without (E)U?" usvojile su zajedničku deklaraciju.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.