O CMS-u / Tko je tko

Medium_cms_logo1a_boja

Centar za mirovne studije - CMS

Centar za mirovne studije (CMS) je organizacija civilnog društva koja štiti ljudska prava i teži društvenoj promjeni temeljenoj na vrijednostima demokracije, antifašizma, nenasilja, mirotvorstva, solidarnosti i jednakosti koristeći aktivizam, obrazovanje, istraživanje, zagovaranje i direktnu podršku. Radimo sa zajednicama, inicijativama, organizacijama, medijima, institucijama i pojedincima u Hrvatskoj i međunarodno.

Medium_naslovna_lenta

Centar za mirovne studije - 25 godina

Pred vama je lenta kojom predstavljamo najupečatljivije događaje iz bliže i dalje prošlosti organizacije. Njome želimo podsjetiti pratitelje našeg rada, članstvo, suradnike i prijatelje na aktivnosti koje smo zajedno ostvarili i ostaviti trajni zapis o našem radu. Lenta je alat kojeg ćemo u narednim godinama dodatno razvijati i nadamo se da će biti korisna i zabavna svima.

Medium-noimage

Stalno radno tijelo Skupštine Centra za mirovne studije

Stalno radno tijelo Skupštine (SRTS) jedno je od tri statutarna tijela Centra za mirovne studije (uz Izvršni odbor i Skupštinu organizacija). Članovi organizacije, njih pet, angažmanom u Stalnom radnom tijelu Skupštine obavezuju se volonterski, vođeni principima nenasilja raditi na unapređenju rada Centra za mirovne studije. U mandatu ovog tijela je primanje neanonimnih žalbi ili prigovora na odluke Izvršnog odbora i rad Centra za mirovne studije.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.