O CMS-u / Tko je tko

Medium_naslovna_lenta

Centar za mirovne studije - 25 godina

Pred vama je lenta kojom predstavljamo najupečatljivije događaje iz bliže i dalje prošlosti organizacije. Njome želimo podsjetiti pratitelje našeg rada, članstvo, suradnike i prijatelje na aktivnosti koje smo zajedno ostvarili i ostaviti trajni zapis o našem radu. Lenta je alat kojeg ćemo u narednim godinama dodatno razvijati i nadamo se da će biti korisna i zabavna svima.

Medium_cms-logo

Centar za mirovne studije -CMS

Centar za mirovne studije (CMS) izrastao je iz različitih oblika izravne izgradnje mira u zapadnoj Slavoniji (Volonterski projekt Pakrac, 1993.  -1997.), gdje se 1996. godine prvi put i razgovaralo o osnivanju organizacije, a formalno je osnovan godinu kasnije. 

Medium-noimage

Stalno radno tijelo Skupštine Centra za mirovne studije

Stalno radno tijelo Skupštine (SRTS) jedno je od tri statutarna tijela Centra za mirovne studije (uz Izvršni odbor i Skupštinu). Članovi organizacije, njih 5, angažmanom u Stalnom radnom tijelu Skupštine obavezuju se volonterski, vođeni principima nenasilja raditi na unapređenju rada CMS-a. U mandatu ovog tijela je primanje neanonimnih žalbi ili prigovora na odluke Izvršnog odbora i rad Centra za mirovne studije.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.