Najave događaja

Medium_interkulturni_grad

Dođite na besplatan događaj "Interkulturni grad"!

U sklopu kampanje Svijet u Zagrebu, Zagreb svijetu u petak, 3. prosinca 2021. s početkom u 18 sati u prostorima Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb) Platforma Upgrade organizira događaj Interkulturni grad koji će ugostiti glazbenicu Prisoje i Commi Balde & Kaira Kela bend uz okuse arapske kuhinje članica kolektiva Žene ženamaDogađaj Interkulturni grad poziva na zajedništvo i stvaranje interkulturnog-društvenog centra u Zagrebu.

Medium_mirovni_studiji_2022_web_stranica_1320x800

Prijave na Mirovne studije 2022.godine do 10.prosinca!

Centar za mirovne studije otvorio je prijave za Mirovne studije, obrazovni program za sve koji žele poticati nenasilne društvene promjene, a koji se 2022. godine odvija online i uživo. Prijaviti se mogu građani i građanke iz cijele Hrvatske bez obzira na prethodno obrazovanje i godine.

Medium_untitled

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE Presuda Europskog suda za ljudska prava potvrdila kako je Hrvatska grubo prekršila niz ljudskih prava obitelji Madine Hussiny

Pozivamo vas na konferenciju za medije Centra za mirovne studije i Are You Syrious? koja će se održati u petak, 19.11.2021., u 10 sati na Markovu trgu (na južnom ulazu), povodom presude Europskog suda za ljudska prava koja potvrđuje kako je Hrvatska grubo prekršila niz ljudskih prava obitelji Madine Hussiny.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.