-->

Najave događaja

Medium_best

BEST - Kreativne mogućnosti suradnje

Impact Hub Zagreb i Centar za mirovne studije u sklopu Tjedna IZBJEGLICAma, 19. lipnja od 10 do 12 sati organiziraju online okrugli stol pod nazivom "BEST - Kreativne mogućnosti suradnje" na temu poticanja poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada i s ciljem stvaranja sinergije s vanjskim partnerima i dionicima.

Medium_obrazovanje_u_fokusu_fb_drugi_panel

Online panel rasprava: “Pristup obrazovanju – škola na daljinu, učenici na marginu”

Sva djeca imaju pravo na obrazovanje, ali kako ga ostvariti?

Neka djeca su lošijoj poziciji od svojih vršnjaka zbog uvjeta života ili nedovoljnog poznavanja jezika, a sustav ne odgovara adekvatno na njihove probleme i potrebe te im ne omogućuje pristup obrazovanju. 

Kako da sustav ispuni svoju obavezu prema djeci i što se može promijeniti u planiranju obrazovnih politika i praksi?

Medium_s_ili_be

Akcija ispred NSK povodom summita o Zapadnom Balkanu u okviru hrvatskog predsjedanja Vijećem EU

Istovremeno s održavanjem zagrebačkog EU summita o Zapadnom Balkanu u okviru hrvatskog predsjedanja Vijećem EU, u srijedu, 6. svibnja od 16:30 sati, organizacije civilnog društva pod koordinacijom CROSOL-a održat će performans i dati izjave za javnost ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu kao sjedištu hrvatskog predsjedanja, u okviru kojeg će deklaracija OCD-a i službeno biti objavljena. 

Medium_gew__2_

Ustanimo! Zvoni alarm za klimatsku uzbunu!

Tjedan globalnog obrazovanja održava se diljem Hrvatske od 18. do 24. studenog u sklopu široke kampanje koju koordinira Centar Sjever-Jug Vijeća Europe, a koji se svake godine obilježava kroz različite oblike formalnog i neformalnog obrazovanja, te informalnog učenja u cijeloj Europi.

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.