Najave događaja

Medium_naslovna_lenta

Centar za mirovne studije - 25 godina

Pred vama je lenta kojom predstavljamo najupečatljivije događaje iz bliže i dalje prošlosti organizacije. Njome želimo podsjetiti pratitelje našeg rada, članstvo, suradnike i prijatelje na aktivnosti koje smo zajedno ostvarili i ostaviti trajni zapis o našem radu. Lenta je alat kojeg ćemo u narednim godinama dodatno razvijati i nadamo se da će biti korisna i zabavna svima.

Medium_shadowgame

[Svjetski dan izbjeglica] Besplatna projekcija filma "Igra sjenki" na Ljetnoj pozornici Tuškanac

U sklopu programa Tjedana IZBJEGLICAma, Centar za mirovne studije u suradnji s Ljetnom pozornicom Tuškanac organizira projekciju nagrađivanog dokumentarnog filma "Igra sjenki". Projekcija će se održati na Svjetski dan izbjeglica, 20. lipnja u 21:30 na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a nakon filma će uslijediti Q&A s Eefje Blankevoort, jednom od autorica filma te SK i Janom, protagonistima filma.
Medium_tjedni_fb_coverphoto

9. Tjedni IZBJEGLICAma!

Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na  9. Tjedne IZBJEGLICAma! koji će se održati od 2. do 25. lipnja, povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava u ponedjeljak 20.6.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.