Najave događaja

Medium_copy_of_gew2022_socials__facebook_cover_

Počinje Tjedan globalnog obrazovanja 2022.!

Ovogodišnje izdanje održava se od 14. do 20. studenog. Tjedan globalnog obrazovanja godišnja je svjetska inicijativa za podizanje svijesti o važnosti razvijanja globalne kompetencije mladih, ali i drugih građana, a i ove se godine provodi pod istim motom kao i prošle - „Ovo je naš svijet, pokrenimo promjene zajedno!“.

Medium_copy_of_fraternity-card.eu

Izložba p.s. Pokreni solidarnost! u Slavonskom Brodu

Centar za mirovne studije uz podršku OŠ “Vladimir Nazor” danas, 7. studenog u 17 sati u prostoru Galerije RUB otvara izložbu fotografija "p.s. Pokreni solidarnost" koje tematiziraju pitanja ženskih prava, klimatskih promjena, mentalnog zdravlja mladih, migracija, društvene nejednakosti, diskriminacije i međugeneracijske solidarnosti.

Medium_naslovna_lenta

Centar za mirovne studije - 25 godina

Pred vama je lenta kojom predstavljamo najupečatljivije događaje iz bliže i dalje prošlosti organizacije. Njome želimo podsjetiti pratitelje našeg rada, članstvo, suradnike i prijatelje na aktivnosti koje smo zajedno ostvarili i ostaviti trajni zapis o našem radu. Lenta je alat kojeg ćemo u narednim godinama dodatno razvijati i nadamo se da će biti korisna i zabavna svima.

Medium_shadowgame

[Svjetski dan izbjeglica] Besplatna projekcija filma "Igra sjenki" na Ljetnoj pozornici Tuškanac

U sklopu programa Tjedana IZBJEGLICAma, Centar za mirovne studije u suradnji s Ljetnom pozornicom Tuškanac organizira projekciju nagrađivanog dokumentarnog filma "Igra sjenki". Projekcija će se održati na Svjetski dan izbjeglica, 20. lipnja u 21:30 na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a nakon filma će uslijediti Q&A s Eefje Blankevoort, jednom od autorica filma te SK i Janom, protagonistima filma.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.