Tribina: A di su mladi?!

Large_a__website_

Turbina - turbo turbina i Centar za mirovne studije pozivaju vas na tribinu A DI SU MLADI?! u srijedu 25.5. u 20 sati u Klubu Močvara.

Svima su puna usta mladih, ali koliko mladi zapravo imaju priliku uključiti se i aktivno sudjelovati u procesima i programima koje stvaraju društveno kulturni centri i prostori namijenjeni mladima.
Prema istraživanju Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu tek 21,5% mladih bilo u centru/klubu za mlade ili u udruzi mladih, ali ih je većina bila zadovoljna posjetom.
25. svibnja, na nekadašnji Dan mladosti, u sklopu Močvarine Turbine - turbo tribine pitamo se gdje su nam mladi danas, gdje se informiraju i kakve sadržaje imaju na raspolaganju za kvalitetno provođenje svog slobodnog vremena te što su i zašto su važni prostori za mlade. Razgovarat ćemo i o ulozi društveno-kulturnih centara u revitalizaciji zajednica i uključivanju mladih u aktivno stvaranje sredina u kakvima žele živjeti - što im je potrebno, kako ih podržati i osnažiti i zašto je to uopće važno.
Govore:

Marko Kovačić - Institut za društvena istraživanja u Zagrebu
Marin Capan - Mreža mladih Hrvatske
Iva Zenzerović Šloser - Centar za mirovne studije

Moderira:
Lana Jurman  - Centar za mirovne studije

Pridružite nam se u Močvari!
▬▬▬
Događaj se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.
Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.