Izjave za javnost

Medium-noimage

Otvoreno pismo povodom usvajanja Konačnog prijedloga zakona o ostvarivanju prava na pravnu pomoć


Poštovani g. Sanader,

Poštovana gđo. Lovrin,

s obzirom da do danas nismo dobili odgovor na dopis upućen 12. srpnja 2007. u vezi Prijedloga zakona o ostvarivanju prava na pravnu pomoć, obraćamo Vam se putem otvorenog pisma u kojem Vam ponovo, kao i široj javnosti, želimo ukazati na činjenicu da će usvajanjem spomenutog zakona građani Hrvatske u potpunosti ostati nezaštićeni, a članovi organizacija civilnog društva koje se bave bilo kakvim vidom pružanja pravne pomoći ili pravnih informacija biti proglašeni nadripisarima, odnosno kriminalcima.

Medium-noimage

Mlada MIRamiDA - poziv na trening za zagrebačke organizacije mladih


Centar za mirovne studije i Mreža mladih Hrvatske najavljuju održavanje 1. lokalne Mlade MIRamiDE - treninga za mlade aktiviste/kinje sa područja grada Zagreba!

Lokalni Mlada MIRamiDA trening ima za cilj informiranje o razvoju lokalne politike za mlade i poticanje učenja i razmjenu praktičnih vještina važnih za društveni angažman.

Teme kojima ćemo se baviti kroz radionice ovog treninga su: Komunikacija / Timski rad / Zajedničko donošenje odluka / Mladi u lokalnoj zajednici/ Lokalna politika za mlade/ Modeli suradnje i umrežavanja / Zagovaranje i civilne kampanje / Moć i aktivizam.

Trening će se održati od 01. do 05. listopada u Zagrebu! Pozivamo aktiviste/kinje iz svih oblika organizacija mladih sa područja Zagreba da se prijave.

Rok za podnošenje prijava je 20. rujan.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.