Građanski odgoj i mirovno obrazovanje

Medium_untitled_design__6_

Objavljena stranica SKOCKANO!

U sklopu projekta SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanjuizradili smo web stranicu na kojoj možete pročitati sve o Sustavu osiguranja kvalitete neformalnih obrazovnih programa te upoznati prvu generaciju organizacija koje nose oznaku Sustava.

Medium_mqdefault

Poziv na seminar 'Moja interkulturna škola'

Centar za mirovne studije u sklopu H2020 projekta MiCREATE organizira seminare za učitelje_ice i nastavnike_ice koji imaju iskustvo rada s djecom migrantima, izbjeglicama, djecom Romima, ili nastavnike_ice koji žele steći dodatno znanje u području interkulturnog obrazovanja. Projekt je između ostalog imao za cilj i razviti alate usmjerene na poticanje integracije djece pa se tako mogu pronaći primjeri dobre prakse u vidu praktičnih alata za korištenje u nastavi, ali i široj zajednici.

Medium_good

Građansko obrazovanje od vrtića do fakulteta

Centar za mirovne studije u suradnji s Forumom za slobodu odgoja organizira panel “Provedba Građanskog odgoja od vrtića do fakulteta” u sklopu tradicionalne konferencije GOOD inicijative Hrvatska može bolje: Ima načina, kada ima volje, koji će se održati  1. lipnja od 10.30 do 11.30. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Medium_20220409_lica_solidarnosti__cms__22_

Lica solidarnosti danas

Centar za mirovne studije organizirao je 9. travnja zanimljivu interaktivnu aktivnost ‘Lica solidarnosti danas’ u prostoru kluba Močvara sa polaznicima i voditeljima Mirovnih studija te drugim zainteresiranim građanima_kama.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.