Aktivnosti na projektu

Medium_signal-2022-04-01-113044_003

ASAP - Pristup uslugama, dijeljenje pristupa i praksi

Projekt ASAP - Pristup uslugama, dijeljenje pristupa i praksi podržava lokalne pružatelje usluga i organizacije civilnog društva u provedbi učinkovitih praksi koje se mogu primijeniti i u novim situacijama te odgovoriti na potrebe izbjeglica i drugih migranata u pristupu javnim uslugama kod zapošljavanja, stanovanja, obrazovanja i zdravstva.

Medium-noimage

Godišnji izvještaj Centra za mirovne studije za 2021. godinu

Centar za mirovne studije (CMS) je organizacija civilnog društva koja štiti ljudska prava i teži društvenoj promjeni temeljenoj na vrijednostima demokracije, antifašizma, nenasilja, mirotvorstva, solidarnosti i jednakosti koristeći aktivizam, obrazovanje, istraživanje, zagovaranje i direktnu podršku. Radimo sa zajednicama, inicijativama, organizacijama, medijima, institucijama i pojedincima u Hrvatskoj i međunarodno.

Medium_turn_your_ideas_into_practical_action__14_16_may_2021_online_zoom

BEST Hackathon za znatiželjne umove svugdje

Pretvorite svoje ideje u djela!

Pozivamo sve neprofitne organizacije, udruge i nove inicijative koje vode državljani trećih zemalja i/ili koje rade u okviru integracije i jačanja vještina socijalnog poduzetništva među novim članovima naših društava.

Prigrlite svoju znatiželju. Donesite svoje inovativno razmišljanje. Pretvorite svoje ideje u djela.

Medium_pasted_image_0

Stjecanjem novih vještina prema integraciji

Donosimo vam novosti o našem BEST projektu usmjerenom na jačanje poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada. Proteklih nekoliko mjeseci bili smo vrlo vrijedni, a za početak 2020. pripremamo brojne uzbudljive aktivnosti!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.