Aktivnosti na projektu

Medium_turn_your_ideas_into_practical_action__14_16_may_2021_online_zoom

BEST Hackathon za znatiželjne umove svugdje

Pretvorite svoje ideje u djela!

Pozivamo sve neprofitne organizacije, udruge i nove inicijative koje vode državljani trećih zemalja i/ili koje rade u okviru integracije i jačanja vještina socijalnog poduzetništva među novim članovima naših društava.

Prigrlite svoju znatiželju. Donesite svoje inovativno razmišljanje. Pretvorite svoje ideje u djela.

Medium_pasted_image_0

Stjecanjem novih vještina prema integraciji

Donosimo vam novosti o našem BEST projektu usmjerenom na jačanje poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada. Proteklih nekoliko mjeseci bili smo vrlo vrijedni, a za početak 2020. pripremamo brojne uzbudljive aktivnosti!

Medium_dsc_0277

Međunarodna konferencija »Angažman dijaspore u EU«

»Angažman dijaspore u EU« bila je međunarodna konferencija organizirana u okviru projekta Fonda za azil, migraciju i integraciju We all need new engagement (WANNE) u Europskom parlamentu u Briselu 4. studenog 2019. Pitanja koja smo adresirali između ostalih su: koji su glavni izazovi s kojima se dijaspora suočava u zajednicama u EU; kako se nevladine organizacije i organizacije dijaspore bave ovim izazovima; koja su potencijalna područja suradnje s dijasporom u EU-u; koje poveznice nedostaju u korištenju prednosti angažmana dijaspore u EU-u; kako EU može podržati države članice, nevladine organizacije i organizacije dijaspore?

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.