Medium_conference

Regionalna online konferencija o dobrim praksama i naučenim lekcijama u borbi protiv govora mržnje na internetu

Regionalna konferencija o međusobnom učenju u borbi protiv govora mržnje na internetu, organizirana je online u sriejdu i četvrtak 14. i 15. listopada 2020. godine, a na njoj su predstavljene dobre prakse, naučene lekcije i trenutni napori u borbi protiv govora mržnje na internetu. Konferencija je okupila stručnjake iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i drugih država članica EU. Cilj konferencije bio je doprinijeti međusobnom učenju u ovom važnom području.

Medium_joint-statement

Afganistan nije siguran

Europska unija trenutno pregovara o produljenju Zajedničkog puta naprijed (JWF) o migracijskim pitanjima s vladom Afganistana. JWF, koji treba isteći 6. listopada 2020., potpisan je na marginama donatorske konferencije u Bruxellesu 2016. godine. 

Medium_stire_site

Informacije za strance o COVID-19

Kao i u mnogim drugim zemljama, i Hrvatska je postavila mjere za smanjenje utjecaja epidemije Coronavirusa (covid-19). Na web stranici STIRE možete savjete o tome kako se zaštititi i koje pravila treba uvažavati u Hrvatskoj. Možete pronaći informacije o kontaktnim uslugama i podršći koje su vam kao strancu dostupne u Hrvatskoj: medicinska pomoć, psihosocijalna podrška, pravna pomoć i savjetovanje.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.