Novosti

Medium_good

Građansko obrazovanje od vrtića do fakulteta

Centar za mirovne studije u suradnji s Forumom za slobodu odgoja organizira panel “Provedba Građanskog odgoja od vrtića do fakulteta” u sklopu tradicionalne konferencije GOOD inicijative Hrvatska može bolje: Ima načina, kada ima volje, koji će se održati  1. lipnja od 10.30 do 11.30. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Medium_coc7

Sedma evaluacija Kodeksa postupanja u suzbijanju nezakonitog govora mržnje na internetu

Sedma evaluacija Kodeksa postupanja u suzbijanju nezakonitog govora mržnje na internetu pokazuje da se broj prijava pregledanih unutar 24 sata (64,4%) smanjio u odnosu na 2021. (81%) i 2020. godinu (90,4%). Samo je TikTok povećao vrijeme pregleda i odgovora na prijave (s 82,5% na 91,7%). Prosječna stopa uklanjanja nezakonitog sadržaja (63,6%) slična je kao 2021. (62,5%), ali još uvijek niža nego 2020. godine (71%). Gledajući individualni učinak platformi, većina njih (osim YouTubea) uklonila je manje sadržaja nezakonitog govora mržnje nego 2021. godine.

Kvaliteta povratnih informacija o obavijestima korisnika poboljšana je u usporedbi s prethodnim evaluacijama.

Medium_untitled_design__6_

Objavljena stranica SKOCKANO!

U sklopu projekta SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanjuizradili smo web stranicu na kojoj možete pročitati sve o Sustavu osiguranja kvalitete neformalnih obrazovnih programa te upoznati prvu generaciju organizacija koje nose oznaku Sustava.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.