Azil i integracijske politike

Medium_izbjeglica

Sastanak Koordinacije za integraciju

26. i 27. studenoga u hotelu Terme Jezerčica održat će se 3. sastanak Koordinacije za integraciju. Ovaj duži sastanak zamišljen je u formi edukacije o azilnom sustavu i potrebama tražitelja/ica azila, azilanata/ica te osoba sa supsidijarnom zaštitom i planiranja zajedničkog projekta udruga uključenih u rad Koordinacije.

Medium_tazil

POZIV NA TRENING - Zajednički koraci organizacija civilnoga društva u integraciji izbjeglica u hrvatsko društvo

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na trening Zajednički koraci organizacija civilnoga društva u integraciji izbjeglica u hrvatsko društvo koji će se održati u Zagrebu, u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c, 25. i 26. svibnja 2011. godine. Trening se održava u organizaciji Centra za mirovne studije, a uz potporu Ureda visokog Povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice (Predstavništvo UNHCR-a u Hrvatskoj) u okviru projekta Podrška integraciji izbjeglica.

 

 

Medium_tekma

Prijateljska utakmica s tražiteljima azila

Centar za mirovne studije i Udruga navijača nogometnog kluba Zagreb „Bijeli anđeli", u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Udrugom mladih antifašista grada Zagreba „Antifa", organiziraju prijateljsku nogometnu utakmicu sa zainteresiranim tražiteljima azila kojom ćemo na simboličan način promicati borbu protiv rasizma i svih oblika diskriminacije.

 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.