Nejednakost

Medium_priru_nik_1

Objavljen priručnik za organizaciju Programa prakse i mentorske podrške

Na „Konferenciji o inovativnim metodama uključivanja mladih Romkinja i Roma u društvo“ održanoj 15.07.2021. od 10 do 14 sati u Novinarskom domu u Zagrebu i online zajedno s praktikantima_icama, mentoricom i Romskom organizacijom mladih Hrvatske (ROM HR) predstavile smo novi priručnik „Organizacija Programa prakse i mentorske podrške“.

Medium_logoanimacija_1080x1080_moment

Uključi se u Tjedne jednakosti! #ProBudiJednakost

Arterarij, Centar za mirovne studije i Romska organizacija mladih Hrvatske pozivaju vas na kulturno-umjetničke aktivnosti u sklopu Tjedana jednakosti  i na praćenje kampanje #ProBudiJednakost na društvenim mrežama naših organizacija. 

Medium_izlo_ba

Jednog dana život će biti lijep #ProBudiJednakost

Audio-vizualna izložba „Jednog dana život će biti lijep“ nastavak je projekta „Kad odrastem, bit ću bogatašica“ kojim se zaustavljamo u prostorima u kojima djeca žive i u kojima maštaju o budućnosti, a ove će godine u sklopu Tjedana jednakosti biti prikazana u šest gradova diljem Hrvatske.

 

Medium_pogledajme

POGLEDAJME #ProBudiJednakost

"POGLEDAJME" autorski je projekt Romana Nikolića u suradnji s izvođačem/icom Sinišom Senadom Musićem, Sindirelom Bobarić, Melanijom Mešić i Severinom Lajtman, a ove godine predstava će u sklopu Tjedana jednakosti posjetiti šest gradova u Hrvatskoj.

Medium_arrow-1043850_1920

Nacionalna strategija razvoja Hrvatske - propuštena prilika za razvoj

U Hrvatskom saboru bi se danas trebalo održati glasanje o Prijedlogu Nacionalne strategije razvoja Republike Hrvatske do 2030. godine. Kao organizacija koja godinama zagovara progresivne i pozitivne promjene u Hrvatskoj i šire, CMS je  tijekom prosinca uputio smo svoje komentare u e-savjetovanje, vezano uz područjima kojima se bavimo. O važnosti ove strategije dovoljno govori interes koji je ona izazvala, a koji je vidljiv, među ostalim, u stotinama komentara koji su uputili pojedinci, organizacije, institucije i tvrtke.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.