Najave događaja

Medium_racism-web

Poziv na tribinu All Colors Are Beautiful - Nobody is Illegal

pozvamo Vas na javnu tribinu Sve boje su lijepe- Nitko nije ilegalan (All Colors Are Beautiful - Nobody is Illegal), koja će se održati 30. siječnja 2014. u 18 sati u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1. Tribinu organiziraju udruga navijača NK Zagreba "Bijeli anđeli" i Centar za mirovne studije u sklopu projekta „Dobrodošli- stvaranje preduvjeta za integraciju izbjeglica".

Medium_image001

Okrugli stol "Trgovina oružjem 91. – 95.: U ime država (Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina)"

Povodom izlaska druge knjige trilogije „U ime države“ autora Blaža Zgage i Mateja Šurca, Centar za mirovne studije, izdavačka kuća Jesenski i Turk i Zbor istraživačkih novinara pozivaju vas na okrugli stol pod nazivom Trgovina oružjem 91. – 95.:  U ime država (Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina), koji će se održati u srijedu 18. prosinca 2013. godine od 11 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

Medium_tribina

Tribina "Neću da to uđe u Ustav!"

I dok javnost bruji o tome kada će se točno održati homofobni referendum "U ime obitelji" i hoće li ga uopće biti, hoće li se Ustavni sud dobiti priliku očitovati i odbaciti homofobno pitanje, tko stoji iza referendumske inicijative - Opus Dei ili farmaceutski lobi, LGBTIQ inicijativa FFZG-a AUT, BRID (Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju) i Centar za mirovne studije pozivaju te na tribinu "Neću da to uđe u Ustav!"

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.