Škole ljudskih prava

Medium_sljp1

22. Škola ljudskih prava za srednjoškolce/ke

 

Centar za mirovne studije, tim Mlada MIRamiDA, u suradnji i uz financijsku potporu Norveškog helsinškog odbora za ljudska prava u periodu od 05. do 13. travnja 2010., organiziraju dvadesetdrugu(22.) po redu nacionalnu "Školu ljudskih prava za srednjoškolce/ke" u Donjoj Stubici.

Medium_sljp8

Video o 21. Školi ljudskih prava

U okviru 21. Škole ljudskih prava, koja se održala od 6. do 14. veljače u Donjoj Stubici, sudionici/ice su mogli izabrati sudjelovanje te se okušati u jednoj od dvije praktične radionice- video aktivizmu i teatru potlačenih. Ekipa od 8 sudionika/ica koja se odlučila za video aktivizam snimila je kratak film(10:05) o Školi. U filmu govore o svojoj motivaciji prijave i dolaska na školu, dojmovima i atmosferi tijekom škole. Film možete pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=4L4LaETqlTE.

 

 

Medium_centar_za_mirovne_studije_cms

21.“ŠKOLA LJUDSKIH PRAVA ZA MLADE”

Centar za mirovne studije (CMS), tim Mlada MIRamiDA, u suradnji i uz financijsku potporu Norveškog helsinškog odbora za ljudska prava te Grada Zagreba u periodu od 06. do 14. veljače 2010., organiziraju dvadesetprvu (21.) po redu nacionalnu «Školu ljudskih prava za mlade» u Donjoj Stubici.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.