Najave

Medium_mario

MARIO - poziv za organizacije

Centar za mirovne studije ovim putem poziva na suradnju na projektu Snaga za promjenu sve zainteresirane organizacije etničkih, nacionalnih, vjerskih ili rasnih manjina, kao i organizacije koje se vode načelima zaštite manjinskih prava u području integracije, suzbijanja diskriminacije i rasizma, kao i u području zaštite žrtava.

Medium_kako_vlada_planira

[POZIV] Okrugli stol: Kako Vlada planira zaštitu i promicanje ljudskih prava i suzbijanje diskriminacije?

Centar za mirovne studije poziva vas na okrugli stol o važnosti, sadržaju i procesu izrade Nacionalnog plana zaštite i promicanja ljudskih prava i suzbijanja diskriminacije za razdoblje od 2022. do 2027. godine i pratećih akcijskih planova u ponedjeljak, 27. veljače 2023. od 10 do 12 sati u sindikalnoj zgradi Hypatia, dvorana Andromeda, u Ulici Florijana Andrašeca 18a, Zagreb. 

Medium_25ms_fb_cover

Produžene prijave za Mirovne studije do 11. prosinca u ponoć!

Brine te nasilje oko nas - pritisak na isključene, društvo i planetu, rastuća nejednakost,  diskriminacija, klimava demokracija ili bar nešto s popisa? Želiš bolje razumjeti uzroke društvenih nejednakosti, tražiti rješenja i povezati se s ljudima koji pokušavaju doprinijeti stvaranju pravednijeg i mirnijeg društva? Prijave na Mirovne studije produžene do 11. prosinca!

Medium_cfae738d-9a58-4a38-b339-25b0db386cd1

Okrugli stol o Nacionalnom planu za stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva

Centar za mirovne studije, Gong, Institut za političku ekologiju, Klubtura, Kuća ljudskih prava, Mreža mladih Hrvatske, RODA, Savez za autizam Hrvatske i Zelena akcija pozivaju vas na okrugli stol o Nacionalnom planu za stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva u utorak, 15. studenog od 10 do 12 sati u prostorijama Matice hrvatskih sindikata, Florijana Andrašeca 18A, u Zagrebu (dvorana Andromeda, prvi kat).

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.