Analiza mrežnih stranica u kontekstu govora mržnje

Large_djm

Analiza je obuhvatila 28 problematičnih mrežnih stranica, od čega 18 portala. Cilj je ove analize prvenstveno stvoriti bazu za praćenje potencijalno problematičnih stranica za buduće istraživače i ocrtati smjer za neke buduće, iscrpnije, analize.

Istraživački izvještaj napravljen je u sklopu projekta "Protiv mržnje" kojega u partnerstvu provode Ministarstvo pravosuđa Republike Finske, Centar za mirovne studije, Kuća ljudskih prava Zagreb, Gong i Udruga za podršku žrtvama iz Finske.

Ova publikacija financirana je iz Programa Jednakost, prava i građanstvo Europske unije (2014.-2020). Sadržaj ove publikacije odražava stajališta autora i isključiva je odgovornost autora. Europska komisija nije odgovorna za eventualnu upotrebu informacija koje ova publikacija sadržava.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grad Zagreb. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost autora te nužno ne odražavaju stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a niti Grada Zagreba.


Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.