Analysis of the stakeholders’ feedback to the Situational Mapping Analysis and Best Practices Report in Croatia, the Czech Republic, Hungary and Slovakia

Book_analysis_of_the_stakeholders__feedback_to_the_situational_mapping_analysis_and_best_practices_report_-_naslovna

Analysis of the stakeholders’ feedback to the Situational Mapping Analysis and Best Practices Report (Analiza komentara aktera koji su sudjelovali u izradi Analize o integraciji državljana trećih zemalja na tržište rada u Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj  i Izvještaja o najboljim praksama

U ovoj Analizi komentara aktera koji su sudjelovali u izradi Analize o integraciji državljana trećih zemalja na tržište rada u Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj  i Izvještaja o najboljim praksama, mapirane su teme koje su identificirane kao važne u kontekstu nastavka istraživanja uključivanja državljana trećih zemalja na tržište rada. Ova analiza predstavlja svojevrstan dijalog svih aktera koji su uključeni u istraživanje unutar Erasmus+ projekta  CAREER PATH, te nam je ista poslužila kao smjernica za daljnja istraživanja i publikacije objavljene unutar projekta. Zahvaljujući komentarima različitih aktera jasno su nam definirana područja za unaprjeđivanje kako našeg istraživanja tako i cijelog sustava koji prati integracju državljana trećih zemalja na tržište rada. 
---
 
Analysis of the stakeholders’ feedback to the Situational Mapping Analysis and Best Practices Report in Croatia, the Czech Republic, Hungary and Slovakia identified important topics in the context of continuing research on the topic of labour market integration of third-country nationals. This analysis represents a  dialogue of all actors involved in research within the Erasmus+ project CAREER PATH, and it served as a guide for further research and publications published within the project. Comments received allowed authors to clearly define areas for improvement of both our research and the entire system that integrates third-country nationals into the labor market.
Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.