o nama

Medium-noimage

Sudjeluj u znanstvenom istraživanju o intimnosti i seksualnom zadovoljstvu muškaraca!

Ovo istraživanje provode studentice Odsjeka za psihologiju i Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom dr.sc.prof Aleksandra štulhofera.

Upitnik je namijenjen homoseksualnim (gej) muškarcima starijim od 18 godina.
Ispunjavanje upitnika je potpuno anonimno, traje manje od 10 minuta te je dostupno na internetu:
http://edu.surveygizmo.com/s3/1071464/cd1291cf5263

Upitnik je odobrilo Etičko povjerenstvo Filozofskog fakulteta.

 

Medium_bow-tie

Izložba leptir-mašni :-)

CMS i jedan od prvih članova CMS-a (ako ne i prvi), Radoslav Rašo Marjanović iz Sarajeva vas pozivaju na drugu samostalnu izložbu leptir mašni za žene i muškarce u subotu, 15. 12. 2012., od 11-14h, u prodavaonici Blues/ Mulaco doo, Petrinjska 7, Zagreb. Dođite i veselite se s nama!  Dizajn i izrada mašni - Rašo Marjanović

 

 

Medium-noimage

Priznavanje prethodno stečenoga znanja spaja visoko obrazovanja i tržište rada

U četvrtak  06. prosinca 2012. održan je Seminar o priznavanju prethodnog učenja u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Seminar je inače dio međunarodnog projekta koji financira Europska komisija, a partner u Hrvatskoj je Institut za razvoj obrazovanja. Cilj samog projekta je doprinjeti razvoju priznavanja prethodnog učenja pružajući uvid u njegove procedure, formalnosti, pravne i kulturološke temelje u kontekstu visokog obrazovanja.

Medium_demonstracije-29-04-2009-14a1

Teorijski seminar: civilno društvo dodatak ili pilar demokracije

Mirovni institut iz Ljubljane i CMS organiziraju dvodnevni teorijski seminar o položaju civilnog društva u liberalnim demokracijama. Seminar će se održati 15. i 16. studenog 2012. godine u Ljubljani. Mjesta za seminar su već popunjena. Informativni program se nalazi u prilogu.

Medium-noimage

Ured CMS-a zatvoren 02.11.2012.

Ured Centra za mirovne studije neće raditi od 01.11.-05.11.2012. zbog produženog vikenda. Ured se otvara 05.11.2012. Za  slučaj hitne potrebe pošaljite mail na cms@cms.hr.

Medium_2-beach-10178

Ured CMS-a zatvoren od 06.08.-17.08.

Ured Centra za mirovne studije nece raditi u razdoblju od 06.08.- 17.08. zbog koristenja godisnjih odmora. Ured se otvara u ponedjeljak 20. 8. 2012. Za slucaj hitne potrebe posaljite mail na cms@cms.hr

Medium-noimage

Reakcija pravobraniteljice za djecu na nošenje oružja djece u Karlovcu

Centar za mirovne studije uputio je prije dva tjedna  hitan dopis Pravobraniteljici za djecu u vezi vijesti na portalu Index.hr  naslova „U Karlovcu već duže vrijeme traje zabrinjavajuća praksa militarizacije djece“  kojim se opisuje praksa ondašnje udruge "Karlovački počasni vod ZNG-91“ koji prilikom obilježavanja nekih povijesnih datuma i/ili državnih praznika organizira vod djece obučene u vojne uniforme, od kojih neki (prema fotografijama) imaju i oružje. 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.