Zapošljavamo Administrativnog_u voditelja_icu projekata i namicanja sredstava!

Large-noimage

Centar za mirovne studije je raspisao natječaj za zamjenu za rodiljni dopust za radno mjesto Administrativne voditeljice projekata i namicanja sredstava.

PRIJAVE TREBAJU SADRŽAVATI:
● životopis na hrvatskom jeziku
● motivacijsko pismo na engleskom jeziku (najviše 1000 riječi) u kojem kandidat_kinja treba obrazložiti svoju motivaciju za rad u Centru za mirovne studije te opisati kompetencije za obavljanje ovog posla kroz praktične primjere/iskustvo
● kontakt jedne osobe za preporuku o dosadašnjem radu (od suradnika_ica ili poslodavaca_ki i sl.). Kontakt treba sadržavati: ime i prezime osobe, ako postoji naziv institucije/organizacije u kojoj radi, rečenicu o tome gdje ste/na koji način surađivali, e-mail adresu osobe i broj telefona/mobitela na koji se osoba može kontaktirati.

POSTUPAK ODABIRA KANDIDATA_KINJE:
Prijave treba poslati na adresu sandra.keitoue@cms.hr s naznakom “Prijava za radno mjesto u Centru za mirovne studije”, najkasnije 11.06.2023.
Nakon obrade zaprimljenih prijava, bit će organizirano testiranje te razgovor s kandidatima_kinjama koji zadovoljavaju uvjete natječaja. 

Mjesto rada je Zagreb, a očekivani početak rada je sredina kolovoza 2023. godine.

Više informacija o natječaju pronađite u niže priloženom dokumentu.


Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.