PRODUŽEN ROK: prijave za trening Mlada MIRadmiDA!

Large_britain_banksy

Aktivan/na si u svojoj zajednici i zalažeš se za društvene promjene? Zanimaju te teme nenasilne komunikacije, suradnje, identiteta, rezličitosti, stereotipa, diskriminacije, migracije, antifašizma, ekonomskih prava i solidarnosti? Prijavi se na 7dnevni trening za šesnaest mladih aktivista koji Centar za mirovne studije organizira od 17.-24.04. u Pakracu.

 

 

Trening Mlada MIRamiDA okuplja 16 mladih osoba iz Hrvatske, različitih interesnih sfera, koje su aktivne u svojoj zajednici, a koje će zajedno provesti sedam dana učeći jedne od drugih, družeći se, razmjenjujući iskustva, dijeleći probleme i pokušavajući ih zajednički definirati i riješiti.

Mlada MIRamiDA dio je edukativnog programa koji propituje djelovanje pojedinaca i društvene odnose u kontekstu izgradnje mira i razvoja kulture tolerancije i poštivanja ljudskih prava te obuhvaća i učenje i razmjenu vještina važnih za društveni angažman, kao i promišljanje o mogućnostima društvene promjene.

TKO se može prijaviti?

• osobe između 18 i 30 godina,

• koje rade i žele raditi za svoju zajednicu,

• motivirane su nastaviti dugoročni angažman za unapređenje života u svojoj sredini, razvoj civilnog društva i kulturu mira, nenasilja, tolerancije i suradnje,

• zainteresirane su za razmjenu znanja i iskustava s osobama i/ili grupama koje također aktivno rade u svojim zajednicama (udruge mladih, udruge za mlade, vijeća mladih, savjeti mladih, pomladci političkih stranaka, civilne inicijative ili osobe koje traže načine kako biti aktivne) u RH i šire.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, provest ćemo selekciju i to na osnovu gore navedenih kriterija, te naročito motivacijom pojedinca/ke. O rezultatima selekcije prijavljeni/e će biti obaviješteni/e do 8. travnja kada ćemo poslati i podrobnije informacije o samom treningu.

Troškove snosi organizator, na tebi je da ispuniš i pošalješ prijavnicu (u prilogu) do 9. travnja na adresu lana.jurman@cms.hr. Vidimo se u Pakracu! 

 

 

*fotografija - Banksy street art - https://thenypost.files.wordpress.com/2014/10/britain_banksy.jpg [25. ožujka 2015.]

 

 

 Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.