„Izvan okvira Mi i Oni“ - poziv na usavršavanje obrazovnih radnika/ca u području ljudskih prava i interkulturnog obrazovanja

Large_izvan_okvira_mi_i_oni

Centar za mirovne studije kroz ovaj program usavršavanja daje podršku školama i stvaranju preduvjeta za provođenje građanskog odgoja i obrazovanja (GOO) kao i drugih aktivnosti i sadržaja u kojima je važna kulturna osjetljivost i interkulturna kompetencija obrazovnih radnika/ca. 

Usavršavanje se provodi kroz 4 radna dana, prvi dio usmjeren je na stjecanje i unaprjeđenje znanja u području građanske kompetencije i ciljeva građanskog obrazovanja te ljudsko-pravne i interkulturne dimenzije obrazovanja, a drugi je posvećen metodici, vještinama i praktičnom radu u školi (razvoj nastavnih priprema i školskih projekata). 

Provedbeni tim čine Lana Jurman i Lovorka Bačić (CMS), Duška Pribičević Gelb i Marija Bartulović (FFZG). 

Sudionici/e će dobiti potvrdu Centra za mirovne studije i ustanove za obrazovanje odraslih „Mirta“. Da bi se usavršavanje smatralo završenim, potrebno je proći cijeli program. Troškove puta, smještaja, hrane i radnih materijala osigurava je Centar za mirovne studije. 

Posebno motivirani sudionici/e imat će mogućnost priključiti se radnoj grupi za osmišljavanje prijedloga za nastavu koje ćemo izdati i promovirati. 

15.06. će odabrani sudionici/e dobiti sve potrebne detaljne informacije. 

Za dodatna pitanja obratite se na adresu lana.jurman@cms.hr ili telefon 014820094. Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.