Međunarodna konferencija: p.s. Pokreni solidarnost!

Large_copy_of_fraternity-card.eu__2_

Pozvamo vas na završnu međunarodnu konferenciju Erasmus+ projekta Build European Solidarity Today (BEST): Let's replay the fraternity card in Europe! koju 30. studenog 2022. u Bruxellesu i online organizira Centar za mirovne studije sa svojim projektnim partnerima. 

Kroz trajanje projekta više od 50000 učenika/ca iz šest partnerskih zemalja (Slovenija, Italija, Španjolska, Francuska, Poljska, Hrvatska) imalo je priliku razvijati svoju građansku kompetenciju kroz bavljenje suvremenim temema koje su sami birali poput nejednakosti, rasizma, diskriminacije, klimatskih promjena, mentalnog zdravlja mladih i sl. 

U sklopu završne konferencije s našim gostima razgovarati ćemo o budućnosti globalnog građanskog odgoja i obrazovanja, vidjeti koje prepreke su pred nama, na što se usmjeriti i kako omogućiti svim učenicima i učenicama prostor i vrijeme da se bave ovim sadržajima u poticajnim okruženjima formalnog i/ili neformalnog obrazovanja. 
 
Konferencija će bit u hibridnom obliku - uživo uz ZOOM za ljude koji se žele pridružiti, a da biste dobili link na konferenciju, morate se prijaviti popunjavanjem registracijskog obrasca ovdje. Obrazac možete popuniti do 29.11. u 14h. 


Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.