Azil i integracijske politike

Medium_tazil

POZIV NA TRENING - Zajednički koraci organizacija civilnoga društva u integraciji izbjeglica u hrvatsko društvo

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na trening Zajednički koraci organizacija civilnoga društva u integraciji izbjeglica u hrvatsko društvo koji će se održati u Zagrebu, u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c, 25. i 26. svibnja 2011. godine. Trening se održava u organizaciji Centra za mirovne studije, a uz potporu Ureda visokog Povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice (Predstavništvo UNHCR-a u Hrvatskoj) u okviru projekta Podrška integraciji izbjeglica.

 

 

Medium_tekma

Prijateljska utakmica s tražiteljima azila

Centar za mirovne studije i Udruga navijača nogometnog kluba Zagreb „Bijeli anđeli", u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Udrugom mladih antifašista grada Zagreba „Antifa", organiziraju prijateljsku nogometnu utakmicu sa zainteresiranim tražiteljima azila kojom ćemo na simboličan način promicati borbu protiv rasizma i svih oblika diskriminacije.

 

 

Medium_tecaj

CMS poziva sve zainteresirane za volontiranje u sklopu programa azila!

Tečaj hrvatskoga jezika kontinuirano održavamo od 2004. godine, a do sada smo održali preko 1.000 sati hrvatskoga jezika za oko 200 tražitelja/ica azila i azilanata/ica. Tečaj se održava jednom tjedno, srijedom, u trajanju od dva školska sata u Prihvatilištu za tražitelje azila u Kutini, te u Zagrebu za azilante i njihovu djecu.

Ako te ovih par rečenica zainteresiralo, imaš malo vremena i puno volje za direktan rad s tražiteljima/icama azila i azilantima/icama na tečaju hrvatskoga jezika - pridruži nam se!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.