Poziv na sastanak u sklopu projekta „Jačanje organizacija civilnog društva za učinkovitu provedbu i praćenje provedbe anti-diskriminacijske politike u Hrvatskoj“

Large_plocnik

Centar za mirovne studije Vas poziva na radnu večeru ili sastanak uz večeru u ponedjeljak, 13. lipnja 2011. godine u 19 sati u Kući ljudskih prava Zagreb na adresi Selska cesta 112c.

Povod organiziranju sastanka je želja za ujedinjavanjem snaga na praćenju provedbe antidiskriminacijske politike u RH, posebice na praćenju provedbe Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Predstavili bi Vam planirane aktivnosti za narednu godine te bi razgovarali o mogućnosti povezivanja aktivnosti na ovom području rada kao i osnivanju neformalne anti-diskriminacijske mreže u Hrvatskoj. Jednako tako, u suradnji sa Kućom ljudskih prava pokrenuli bi stvaranje
platforme ljudskopravaških organizacija kako bi u budućnosti zajedno surađivali na izradama godišnjih izvještaja o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj.
Ujedno, ovim sastankom uz večeru bi i započeli provedbu projekta „Jačanje organizacija civilnog društva za učinkovitu provedbu i praćenje provedbe anti-diskriminacijske politike u Hrvatskoj".

Prijavnica za sudjelovanje nalazi se u prilogu kao i cjeloviti tekst poziva.
Ukoliko vaša organizacija želi sudjelovati, molim vas da delegirate samo jednu osobu.

 

Za sva pitanja obratite se na 091 9105672 ili na cvijeta.senta@cms.hr.

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.