Okrugli stol: Diskriminacija Roma pri zapošljavanju

Large_imgres

Dragi/e,

pozivamo vas na okrugli stol „Diskriminacija Roma pri zapošljavanju" koji će se održati u petak, 30. studenog u 11 sati, u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c.
Okrugli stol organizira Centar za mirovne studije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Uredom pučkog pravobranitelja i Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.
Više informacija u nastavku.

 

Na okruglom ćemo stolu razgovarati o kreiranju i provedbi javnih politika za Rome, obrazovanju Roma kao nužnom preduvjetu za zapošljavanje te iskustvima i dobrom praksama zapošljavanja Roma.


Kao uvodničari/ke na okruglom stolu sudjelovat će: Aleksandra Štengl (Hrvatski zavod za zapošljavanje), Aleksa Đokić i Tatjana Vlašić (Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske), Tena Šimonović Einwalter (Ured pučkog pravobranitelja), Nada Jakir (Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta), Duško Kostić (Udruga Romskog prijateljstva Luna), Admira Ribičić (Hrvatska udruga poslodavaca), Snježana Tkalčec Avirović (Čakom) te Cvijeta Senta (Centar za mirovne studije), a cijeli će događaj moderirati Lana Načinović (Institut za razvoj tržišta rada).

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu na ovo događanje.

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.