Uključite se u 8. Tjedne IZBJEGLICAma!

Large_tjedni_izbjeglicama

Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na 8. Tjedne IZBJEGLICAma! koji će se održati od 7. do 20. lipnja, kada se obilježava Svjetski dan izbjeglica.

Događanja u sklopu Tjedana održavat će se online te u gradovima Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sisku, Rijeci, Kutini, Karlovcu i Mljetu.

Tjedni IZBJEGLICAma! i ove godine uključuju aktivnosti poput online panela i okruglih stolova, interaktivnih radionica, izložbe fotografija, webinara te zajedničkih druženja. 

Koordinacija za integraciju zajedno s partnerskim organizacijama iz gradova diljem Hrvatske poziva sve građane i građanke da se uključe u aktivnosti koje potiču upoznavanje i bolje međusobno razumijevanje novih i starih članova našeg društva. 

Novi članovi našeg društva jednako kao i mi imaju slične želje i muke - kako platiti stanarinu, kako kupiti djeci materijal za školu, koji im sve papiri trebaju za upis na fakultet, kako svojoj obitelji i sebi osigurati što kvalitetniji, mirniji i sretniji život. Zbog toga je upoznavanje važno, jer na kraju, svi ovdje živimo, ovdje gradimo budućnost i ovdje želimo ostati.

Aktivnosti 8. Tjedana IZBJEGLICAma! pratite ovdje

Tjedni IZBJEGLICAma! u Zagrebu održavaju se u suradnji s Platformom Upgrade i kampanjom „Svijet u Zagrebu, Zagreb svijetu“.

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.