Istraživanje "Mladi i izgradnja mira"

Large-noimage

Iz tiska je izašla knjiga "Mladi i izgradnja mira" koja objedinjuje rezultate istoimenog istraživanja. Također, iz istraživanja su proizašle i preporuke za financiranje programa demokratizacije, zaštite i promocije ljudskih prava te obrazovnih politika.

 

Knjiga je proizašla iz istraživanja provedenog u sklopu projekta "Mladi i izgradnja mira", koji provodi Centar za mirovne studije, a financijski podržava Europska komisija kroz predpristupni fond PHARE Youth 2006 –„Omogućavanje aktivnog doprinosa sektora civilnog društva u predpristupnom procesu“. Partneri na projektu su Mreža mladih Hrvatske i Institut za društvena istraživanja u Zagrebu. Istraživanje se bavi politikama financiranja tijela državne uprave usmjerenih razvoju projekata izgradnje mira koje provode udruge mladih i za mlade.

Knjigu možete skinuti u .pdf formatu niže (1,6 MB) kao i preporuke za financiranje programa demokratizacije, zaštite i promocije ljudskih prava te obrazovnih politika koje su proizašle iz istraživanja (303 KB).

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.