Anketa o solidarnosti

Large_anketa_o_solidarnosti

Mentorska grupa u programu Mirovnih studija istražuje solidarnost. Cilj je prikupiti razmišljanja građana o solidarnosti, primjere za koje smatraju da su vrijedni i poticajni te saznati koje potrebe ili probleme građani prepoznaju u svojim zajednicama, a na koje se solidarnim akcijama može odgovoriti. Rezultati ankete će biti temelj za druge aktivnosti koje će studenti osmisliti i provesti. Ispunite anketu i podijelite svoja razmišljanja, a pritom podržite studente u istraživanju ove važne teme. 

Anketu slobodno proslijedite, bit će od pomoći studentima, a što više ljudi ispuni anketu rezultati će biti relevantniji. Rezultate ćemo objaviti po završetku obrade. Anketu je osmislila studentica Mirovnih studija, aktivna u LAGu Sava, otvorena je do 22.05. a za ispunjavanje treba 15-20 minuta. Anketa se nalazi ovdje: https://forms.gle/o5cJhV6cSaLcFXKLA.

Više informacija o tijeku provedbe ankete i završne objavljene podatke možete pratiti na stranicama Lokalne akcijske grupe “SAVA”: http://www.lagsava.hr/t/solidarnost-anketa/39248.

 

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.