Prilika za organizacije civilnog društva da steknu oznaku kvalitete SKOCKANO

Large_web1

Kreću prijave za organizacije civilnog društva koje žele nositi oznaku kvalitete SKOCKANO. Prijave traju od 03. - 10. 04. 2023.

Ovo je prilika za organizacije civilnog društva koje provode različite oblike obrazovnih aktivnosti  da dobiju oznaku kvalitete - SKOCKANO organizacija ili SKOCKANO program koje su jamstvo dobrog rada sudionicima, suradnicima, donatorima, školama i drugim važnim dionicima.

SKOCKANO je sustav osiguravanja kvalitete koji pruža podršku udrugama u unapređenju njihovog obrazovnog rada. Sadrži standarde i kriterije kojima se jamči kvaliteta neformalnih obrazovnih programa te je posvećen vrijednostima i načelima neformalnog obrazovanja u planiranju, razvoju, provedbi i evaluaciji. Razvile su ga organizacije članice GOOD inicijative: Centar za mirovne studije, Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative Poreč.

Detaljne informacije nalaze se na web stranici SKOCKANO ovdje.

 

Sustav je razvijen u okviru projekta “SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju” koji je i podržan s 199.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova

Nositelj projekta je Centar za mirovne studije, a partneri su Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative, Poreč, GOOD inicijativa i Phronesis SA iz Norveške. 

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.