Maloljetne osobe u sustavu azila – pitanje društvene solidarnosti i državne politike

Large_mlt

Pozivamo vas na raspravu Maloljetne osobe u sustavu azila - pitanje društvene solidarnosti i državne politike koja će se održati u ponedjeljak 19. prosinca s početkom u 17.00 sati u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c u Zagrebu.

Na raspravi govore: Lovorka Marinović, voditeljica Centra za nove inicijative, socijalna radnica Crvenoga križa Jelena Lacković, Jasna Barberić iz UNHCR-a te Julija Kranjec i Emina Bužinkić iz Centra za mirovne studije.
Okrugli stol održava se povodom obilježavanja Dana ljudskih prava (10. prosinca) i Dana migranata (18. prosinca), a u okviru Tjedna ljudskih prava koji organizira Kuća ljudskih prava.
Okrugli stol popraćen je izložbom radova djece tražitelja azila u organizaciji udruge Izazov - udruga za promicanje prava i socijalizaciju djece i mladih oboljelih od HIV-a.
Pozivamo vas da nakon rasprave ostanete na domjenku nakon kojega slijedi predstavljanje publikacije o nastanku i djelovanju Antiratne kampanje Hrvatske.
Molimo Vas da sudjelovanje na raspravi potvrdite do četvrtka 15. prosinca do kraja radnog vremena na email adresu emina.buzinkic@cms.hr.

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.