Predstava "POGLEDAJME" u Kutini u sklopu Tjedana jednakosti #ProBudiJednakost

Large_pogledajme__6_

Arterarij, Centar za mirovne studije i Romska organizacije mladih Hrvatske pozivaju vas na predstavu “POGLEDAJME” koja će se u sklopu Tjedana jednakosti održati u Kutini 20. i 21. svibnja. 

Predstava  “POGLEDAJME” Romana Nikolića, nastala je u suradnji s glumcima Severinom Lajtman i Sinišom-Senadom Musićem te progovara o identitetu i društvenim odnosima, a moći će se besplatno pogledati u četvrtak, 20. svibnja u 19.30 u Pučkom otvorenom učilištu Kutina. Zbog ograničenog broja mjesta, sukladno epidemiološkim mjerama, obavezna je rezervacija karata na prijave@cms.hr

Kutina jedan je od šest gradova u Hrvatskoj u kojem se održavaju aktivnosti Tjedana jednakosti, kojima se želi upozoriti na posljedice diskriminacije i probuditi jednakost.

Unutar jedne godine, svaki_a četvrti_a Rom_kinja doživi diskriminaciju.Tjedni jednakosti koji se između 8. travnja do 30. lipnja održavaju još i u Zagrebu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Čakovcu i u Belom Manastiru te kampanja #ProBudiJednakost na društvenim mrežama upozoravaju kako je diskriminacija nedopustiva i da je na svima nama da rušimo predrasude i promijenimo trenutnu situaciju.  

Napomena: U prostoru Pučkog otvorenog učilišta Kutina poštuju se epidemiološke mjere - ograničenjem broja ljudi u prostoriji, dezinfekcijom ruku i nošenjem maske. Predviđeni program podložan je izmjenama ako se epidemiološka situacija promijeni.

Fotografije predstave su dostupne ispod teksta i slobodne su za korištenje.

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.