9. Tjedni IZBJEGLICAma!

Large_tjedni_fb_coverphoto

Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na  9. Tjedne IZBJEGLICAma! koji će se održati od 2. do 25. lipnja, povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava u ponedjeljak 20.6.

Događanja u sklopu Tjedana održavat će se online te u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sisku, Karlovcu, Rijeci, Zadru i Puli, a očekujemo pridruživanje i nekih drugih gradova. 

Tjedni IZBJEGLICAma! i ove godine uključuju aktivnosti poput konferencije za medije, online panela i okruglih stolova uživo, projekcija filmova, interaktivnih radionica te zajedničkih druženja.
 
Koordinacija za integraciju zajedno s partnerskim organizacijama iz gradova diljem Hrvatske poziva sve građane i građanke da se uključe u aktivnosti koje potiču upoznavanje i bolje međusobno razumijevanje novih i starih članova našeg društva.
 
S dolaskom većeg broja ukrajinskih izbjeglica u zemlju Hrvatska je pokazala da može brzo reagirati na krizne situacije, te uspostaviti sveobuhvatne politike uključivanja ljudi u društvo vrlo brzo nakon njihovog dolaska. Učinimo takve politike dostupnima za sve izbjeglice te iskoristimo ove Tjedne IZBJEGLICAma! za zajedničko upoznavanje s našim novim susjedima, no i kao priliku za zagovaranje jednakih prava i prilika za sve izbjeglice! 

Program 9. Tjedana izbjeglicama nalazi se ovdje: https://bit.ly/9TjedniIZBJEGLICAma

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.