10. Tjedni IZBJEGLICAma!

Large_fb_event_cover

Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na 10. Tjedne IZBJEGLICAma!, koji će se održati od 12. do 28. lipnja, povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava u utorak 20. lipnja.

Događanja u sklopu Tjedana održavat će se online te u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Ogulinu, Kuršanecu, Kutini i drugim gradovima. Tjedni IZBJEGLICAma! i ove godine uključuju aktivnosti poput: konferencija, panela i okruglih stolova, projekcija filmova, interaktivnih radionica, kvizova, glazbenih večeri, sportskih i kulinarskih aktivosti, zajedničkih druženja.
 
Detaljan program Tjedna IZBJEGLICAma pogledajte ovdje: https://bit.ly/program_10_tjedni_izbjeglicama
 
Prvi Tjedan IZBJEGLICAma! održan je 2014. godine kada smo kao misao vodilju naglasili važnost ravnopravnog položaja izbjeglica u hrvatskom društvu. Deset godina nakon, nastavljamo s istom misli - te i ove Tjedne organiziramo zagovarajući ravnopravni položaj izbjeglica i svih drugih osoba koje su migrirale u Hrvatsku, položaj u kojem mogu živjeti život slobodan od rasizma i diskriminacije, kao i biti aktivno uključeni u stvaranje politika i mjera koje se direktno tiču njihovih života.
 
Koordinacija za integraciju zajedno s partnerskim organizacijama iz gradova diljem Hrvatske poziva sve građane i građanke da se uključe u aktivnosti koje potiču upoznavanje i bolje međusobno razumijevanje novih i starih članova našeg društva!
Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.