Medium_m18a

3. interkultura: Plesom protiv rasizma

Povodom Međunarodnog dana za eliminaciju rasne diskriminacije, Inicijativa Dobrodošli!, Volonterski centar Slavonski Brod i plesna skupina M18 organiziraju 3. Interkulturu „Plesom protiv rasizma“ u ponedjeljak, 21. ožujka 2016. u 17 sati u trgovačkom centru City Colosseum (1.kat), u Slavonskom Brodu.  

Medium_slika_1

Analiza prijedloga Zakona o sudjelovanju civilnih stručnjaka u međunarodnim misijama i operacijama

Republika Hrvatska 2005. godine simbolično je uputila jednog predstavnika Ministarstva vanjskih i europskih poslova u međunarodnu mirovnu misiju u Afganistan. Time je po prvi puta civilni predstavnik RH sudjelovao u radu vojne mirovne misije, ukoliko se izuzme angažman policijskih djelatnika koji su aktivni u mirovnim misijama i operacijama još od 2000. godine. Kasnijih godina angažman civilnih stručnjaka se polako povećavao, ali je i dalje ostao neznatan ne računajući angažman policijskih djelatnika. 

Medium_good-inicijativa-logo

Kurikularna reforma pred eutanazijom

Povodom najava odgađanja Kurikularne reforme, GOOD Inicijativa upozorava da je riječ o zabrinjavajućim porukama koje vode u odumiranje ove reforme i prije nego li je ozbiljno raspravljena. Slično su prošle i sve dosadašnje inicijative za unapređenje obrazovanja koje su se više puta odgađale i razvodnjavale što je u konačnici dovelo do njihovog potpunog zaustavljanja.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.