Medium_ms_za_fejs

CMS na HRT!

U subotu 12. 2. 2011. u 10.45 h na HRT će biti prikazana emisija iz dokumentarnog programa HRT-a (produkcija Hulahop), "Mijenjam svijet", posvećena radu CMS-a. Više o dokumentarnom serijalu na http://www.facebook.com/mijenjamsvijet ili http://hulahop.hr/hr/novosti/na_htv_u_pocelo_prikazivanje_nove_sezone_serijala_mijenjam_svijet

Medium_koper

"Kdo je tebi Reihl Kir?" kod Marka Brecelja

U četvrtak, 10. 2. 2011. u 20h se u Kopru otvara izložba posvećena Josipu Reihl-Kiru. Prostor u kojemu će izložba biti postavljena (Društvo prijateljev zmernega napredka, Gregorčičeva 4) pokrenuo je Marko Brecelj, pjesnik i kantautor, većini poznat kao frontman nekadašnjeg slovenskog benda  ‘Buldožer’. Danas je Brecelj voditelj ‘Mladinskog kulturnog i socijalnog centra’ (MKSC) u Kopru i autor je serija društveno angažiranih performansa i akcija nazvanih ‘Meki terorizam’. Izložbu će (svečanim!) govorom otvoriti sam Brecelj, uz prisutstvo "naše" Mirjane Mikić Zeitoun i gotovo jednako naše Lane Zdravković iz ljubljanskog Mirovnog inštituta. Ima li boljeg mjesta od Piranskog zaljeva za dva regionalna mirovna think-tanka i sjećanje na Josipa Reihl-Kira?

Medium_kosinj_poplava_znak_cx_jm

Poplava (ali ona bezopasna) napokon u Kosinju!

S velikim zadovoljstvom obavještavamo svekoliko čitateljstvo da će u subotu, 5. 2. 2011. u Kosinju biti prikazan dokumentarni film POPLAVA, snimljen u kosinjskoj dolini početkom prošle godine. Film je rezultat projekta "Manjine za manjine: primjeri dobre prakse međuetničke suradnje" autora Gorana Devića (Crnci, Uvozne vrane, ...) pod produkcijskom palicom CMS-a i Petnaeste umjetnosti d.o.o. Prvo prikazivanje je u 15 h u školi Vukelići u Donjem Kosinju te u 17h u školi u Gornjem Kosinju (izlaz s autoceste: Perušić). Nakon svake projekcije predviđen je razgovor filmske ekipe i CMS-a s publikom. Za eventualne dodatne informacije obratite se načelniku općine Kosinj, g. Baja Vidmar (098 183 5586) ili nama u CMS. Veselimo se vašem dolasku!

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.