Medium_logo_centar_ravnopravnost

Kampanja za suzbijanje diskriminacije

Centar za LGBT ravnopravnost je aktivistički savez koji radi na ostvarivanju jednakopravnosti lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba u Republici Hrvatskoj. Osnovali su ga aktivistkinje i aktivisti iz Zagreba i Rijeke zbog potrebe da se suprotstavimo diskriminaciji i nasilju protiv LGBTIQ osoba. Neki od nas smo također bili izloženi nasilju i diskriminaciji, pa vjerujemo da možemo suosjećati s tvojom situacijom i iskazati ti solidarnost. Posjeti: www.ravnopravnost.hr

Medium-noimage

Trening “Sudjelovanje građana i građanki u procesima donošenja odluka”

TACSO ured u Hrvatskoj u suradnji sa Centrom za mirovne studije i Plavim svijetom objavljuje trening “Sudjelovanje građana i građanki u procesima donošenja odluka“. Trening će trajati dva dana a održat će se  u Velom Lošinju, u Lošinjskom edukacijskom centru o moru, 29. i 30. listopada 2010. Trening će voditi Gordan Bosanac i Jelena Jovanović. Zainteresirani predstavnici i predstavnice organizacija civilnog društva trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga na e–mail adresu prijava.hr@tacso.org do 10. listopada 2010. (16 sati).

Medium_fare_text1

Tribina "Društvena odgovornost navijača"

Navijačka skupina Bijeli anđeli i Centar za mirovne studije u sklopu FARE tjedna borbe protiv rasizma u nogometu, pozivaju Vas na tribinu: "Društvena odgovornost navijača" koja će se održati u petak 22. listopada 2010. godine u 18 sati u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c u Zagrebu.