Medium_mirovni_rokovnik

CMS-ov mirovni rokovnik za 2011. godinu!

Centar za mirovne studije tiskao je rokovnik za 2011. godinu. Zainteresirani/e mogu rokovnik kupiti u uredu CMS-a. Cijena je 55 kn. Ukoliko živite izvan Zagreba ili niste u mogućnosti doći do nas, pošaljite narudžbu, ime i adresu na e-mail CMS-a, a mi ćemo Vam rokovnik poslati poštom. Kupnjom ovog rokovnika pomažete aktivnosti CMS-a!  

Medium_logo_centar_ravnopravnost

Kampanja za suzbijanje diskriminacije

Centar za LGBT ravnopravnost je aktivistički savez koji radi na ostvarivanju jednakopravnosti lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba u Republici Hrvatskoj. Osnovali su ga aktivistkinje i aktivisti iz Zagreba i Rijeke zbog potrebe da se suprotstavimo diskriminaciji i nasilju protiv LGBTIQ osoba. Neki od nas smo također bili izloženi nasilju i diskriminaciji, pa vjerujemo da možemo suosjećati s tvojom situacijom i iskazati ti solidarnost. Posjeti: www.ravnopravnost.hr

Medium-noimage

Trening “Sudjelovanje građana i građanki u procesima donošenja odluka”

TACSO ured u Hrvatskoj u suradnji sa Centrom za mirovne studije i Plavim svijetom objavljuje trening “Sudjelovanje građana i građanki u procesima donošenja odluka“. Trening će trajati dva dana a održat će se  u Velom Lošinju, u Lošinjskom edukacijskom centru o moru, 29. i 30. listopada 2010. Trening će voditi Gordan Bosanac i Jelena Jovanović. Zainteresirani predstavnici i predstavnice organizacija civilnog društva trebaju ispuniti prijavni obrazac i poslati ga na e–mail adresu prijava.hr@tacso.org do 10. listopada 2010. (16 sati).