Medium_pakrac

Pakrac očima mladih: jučer, danas i sutra

Studenti Mirovnih studija i učenici Srednje škole Pakrac pripremili su izložbu o gradu Pakracu kroz tri faze – Pakrac „jučer“, krajem 80-tih i početkom 90-tih godina 20. stoljeća, s osobitim osvrtom na Volonterski projekt Pakrac; Pakrac „danas“ kroz intervjue s mladima, stanovnicima grada, te Pakrac „sutra“ kroz vizioniranje mladih o tome što od svog grada očekuju u budućnosti. 

Medium_img_2169

Izbjeglice smo bili i mi!

Koordinacija organizacija civilnog društva za integraciju izbjeglica u hrvatsko društvo, među kojima su i Centar za mirovne studije, Društvo za psihološku pomoć, Isusovačka služba za izbjeglice i Hrvatski pravni centar, povodom obilježavanja Svjetskog dana izbjeglica organizira događanja objedinjena u drugom po redu Tjednu IZBJEGLICAma koji se održava od ponedjeljka, 15. lipnja do nedjelje, 21. lipnja 2015. Tim povodom Koordinacija želi naglasiti važnost integracije izbjeglica i njihovog ravnopravnog položaja u hrvatskom društvu.

Medium_dsc_0151

Dugave pedaliraju i čitaju Šarene priče

Prošle subote, 13. lipnja 2015. U zagrebačkom kvartu Dugave Osnovne škole Frana Galovića organizirala je biciklijadu „Dugave pedaliraju“. U sklopu ovog projekta organizirano je čitanje slikovnice „Šarene priče“ i likovna radionica za djecu mlađeg uzrasta u knjižnici Dugave. Priče su čitali učenici OŠ Frana Galovića, koji uz priče pripremili i zanimljivosti o zemljama iz kojih su priče stigle.  

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.