Upitnik o prekarnom radu i siromaštvu

Large_hina_fah_mladi

Molimo Vas da nam pomognete s ulaganjem 4 minute Vašeg vremena odgovaranjem na upitnik o prekarnom radu i siromaštvu koji će pomoći PIE News projektu da započne s aktivnostima.

Upitnik je osnova za formiranje Pie News platforme i predstavlja osnovno ispitivanje zainteresiranosti potencijalnih korisnika.

Upitnik je anoniman! Upitniku možete pristupiti ovdje: https://survey.unitn.it/index.php/263877/lang/hr/newtest/Y 

Projekt PIE News potiče commonfare ili blagostanje temeljeno na zajedničkim dobrima, nov i suradnički oblik osiguravanja blagostanja zasnovan na demokraciji „odozdo“ i pravičnoj vladavini nad zajedničkim dobarima zasnovanoj na samoupravljanju, koje odgovara stvarnim potrebama građana/ki. Cilj projekta je poboljšanje uvjeta života „novih siromašnih“ – trenutno rastućih 25% europske populacije koju čine prekarni radnici/e, siromašni radnici/e, osobe izvan sustava socijalne skrbi te mladi izvan obrazovnog  sustava koji teško pronalaze posao.

Centar za mirovne studije će kroz trajanje projekta raditi sa socijalno ugroženim skupinama građana/ki koji/e će se putem platforme umrežavati s organizacijama i institucijama radi povećavanja vlastitih kapaciteta za izlazak iz siromaštva i unapređenje kvalitete života.

 

Projekt je financiran kroz EU program za Istraživanje i inovacije Horizon 2020, a provode ga Sveučilište u Trentu iz Italije, Sveučilište Abertay iz Škotske, Institut za interaktivne tehnologije Madeira Portugal, Muzej krize iz Nizozemske, Create-net iz Italije, Dyne.org iz Nizozemske i Centar za mirovne studije iz Hrvatske.

 

FOTO: HINA

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.