Nabava usluga vanjskih stručnjaka/inja za prikupljanje i obradu podataka iz postojećih javnih baza podataka u području ekonomije, poreza, siromaštva, okoliša i pravosuđa

Large-noimage

Centar za mirovne studije provodi projekt financiran od strane Europske unije pod nazivom ''Geometar jednakosti'' u okviru programa IPA 2011. U posljednjih godinu dana CMS sustavno radi na praćenju državnog proračuna kako bi se utvrdilo i javnosti predstavilo kako se politike vezane uz javni proračun ne provode sukladno načelima, ciljevima, politikama i aktivnostima navedenim u relevantnim javnim dokumentima i politikama. Uz to radimo na dizajnu indikatora nejednakosti u 8 područja za koje se prikupljaju podaci iz već dostupnih javnih baza podataka.

​Ovom nabavom usluga želimo angažirati asistente koji ima iskustvo i znanje u području prikupljanja podataka i sastavljanja baza podataka. Asistenti/ce  će biti zadužene za prikupljanje podataka iz baza Državnog zavoda za statistiku i to putem objavljenih baza i putem odlaska u Državni zavod za statistiku i traženja specifičnih podataka unutar neobjavljenih baza. Nakon prikupljanja podataka asistenti/ice će biti zaduženi za organiziranje podataka u već izrađene excel tablice pod vodstvom glavne istraživačice.

 

Javni poziv otvoren je od 25.08. - 08.09.2016. godine, a dokumentaciju možete preuzeti putem poveznica u nastavku.

 

Aktivnosti projekta financirani su kroz program IPA 2011 Jačanje podrške OCD u povećanju transparentnosti i dobrog upravljanja u javnoj upravi. Projektne aktivnosti sufinancirane su iz financijskih sredstava Ureda za udruge Vlade RH.

 


Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.