Najave

Medium_eumm-georgia

Hrvatsko desetljeće civilnog angažiranja u međunarodnim misijama

Centar za mirovne studije sudjeluje danas na okruglom stolu u hrvatskom saboru povodom desete godišnjice sudjelovanja RH u civilnim angažmanima u međunarodnim misijama i operacijama.

Okruglim stolom predsjedat će prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, a među sudionicima su ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i američki veleposlanik Kenneth Herbert Merten te Gordan Bosanac (CMS).

Medium_okus-doma_kuharica-promocija_pozivnica_final

Okus doma_Poziv na promociju knjige

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige Okus doma, knjige kulinarskih umijeća i sjećanja na dom izbjeglica koji žive u Hrvatskoj. Promocija će se održati u klubu Booksa, Martićeva 14d, 29. siječnja 2014. u 18.00 sati.

 

Medium_bdpweb-01

Građani i stručnjaci o boljem donošenju proračuna

Transparentnost donošenja proračuna u Hrvatskoj uz sudjelovanje građana tema je deliberacije koju Centar za mirovne studije (CMS) organizira od 23. do 25. siječnja u hotelu "Kaj" u Mariji Bistrici nedaleko Zagreba. Dolazak su potvrdili nezavisni saborski zastupnici Martina Dalić i Slavko Linić.

Medium_slika_web_skole

Zvoni za nenasilje

Udruga za razvoj i podršku civilnog društva Delfin i Centar za mirovne studije pozivaju vas na okrugli stol 'Nasilje ostavlja tragove – zvoni za nenasilje' koji će se održati 26. siječnja u Vijećnici Grada Daruvara s početkom u 11.00 sati. Okrugli stol dio je istoimenog projekta i kampanje koji se odvijaju u više hrvatskih gradova.  

 

Medium_turn_your_ideas_into_practical_action__14_16_may_2021_online_zoom

BEST Hackathon za znatiželjne umove svugdje

Pretvorite svoje ideje u djela!

Pozivamo sve neprofitne organizacije, udruge i nove inicijative koje vode državljani trećih zemalja i/ili koje rade u okviru integracije i jačanja vještina socijalnog poduzetništva među novim članovima naših društava.

Prigrlite svoju znatiželju. Donesite svoje inovativno razmišljanje. Pretvorite svoje ideje u djela.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.