Najave

Medium_okus-doma_kuharica-promocija_pozivnica_final

Okus doma_Poziv na promociju knjige

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige Okus doma, knjige kulinarskih umijeća i sjećanja na dom izbjeglica koji žive u Hrvatskoj. Promocija će se održati u klubu Booksa, Martićeva 14d, 29. siječnja 2014. u 18.00 sati.

 

Medium_bdpweb-01

Građani i stručnjaci o boljem donošenju proračuna

Transparentnost donošenja proračuna u Hrvatskoj uz sudjelovanje građana tema je deliberacije koju Centar za mirovne studije (CMS) organizira od 23. do 25. siječnja u hotelu "Kaj" u Mariji Bistrici nedaleko Zagreba. Dolazak su potvrdili nezavisni saborski zastupnici Martina Dalić i Slavko Linić.

Medium_slika_web_skole

Zvoni za nenasilje

Udruga za razvoj i podršku civilnog društva Delfin i Centar za mirovne studije pozivaju vas na okrugli stol 'Nasilje ostavlja tragove – zvoni za nenasilje' koji će se održati 26. siječnja u Vijećnici Grada Daruvara s početkom u 11.00 sati. Okrugli stol dio je istoimenog projekta i kampanje koji se odvijaju u više hrvatskih gradova.  

 

Medium_best

BEST Meetup

Impact Hub Zagreb i Centar za mirovne studije organiziraju drugi po redu „BEST Meetup” na temu poticanja poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada i s ciljem promocije budućih poduzetnika, polaznika BEST poduzetničkog tečaja.  

Medium_s_ili_be

Akcija ispred NSK povodom summita o Zapadnom Balkanu u okviru hrvatskog predsjedanja Vijećem EU

Istovremeno s održavanjem zagrebačkog EU summita o Zapadnom Balkanu u okviru hrvatskog predsjedanja Vijećem EU, u srijedu, 6. svibnja od 16:30 sati, organizacije civilnog društva pod koordinacijom CROSOL-a održat će performans i dati izjave za javnost ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu kao sjedištu hrvatskog predsjedanja, u okviru kojeg će deklaracija OCD-a i službeno biti objavljena. 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.