Slikovnica "Šarene priče" na 14. Festivalu dječje knjige

Large_fdk

U sklopu 14. Festivala dječje knjige, Centar za mirovne studije i suradnici predstavit će slikovnicu za djecu i odrasle "Šarene priče" u subotu u 10 sati u Parku Stara Trešnjevka.

Slikovnica je nastala u suradnji sa Studijem dizajna pri Arhitektonskom fakultetu kroz kolegij "Socijalni dizajn". Slikovnica "Šarene priče" sadrži priče za djecu i odrasle pristigle iz raznolikih kultura i vremena, koje su nam ispričali prijatelji i prijateljice, novi i stari članovi hrvatskog društva, s ciljem da nam prenesu trenutke iz svojih života. 
Priče su skupili studenti, a cijeli tim ih je zajedno pretočio u priču za slikovnicu. Predstavit ćemo proces stvaranja slikovnice, a publici ćemo pročitati priču iz Afganistana. Ilustracije za priču iz Afganistana su napravila djeca iz dječjeg vrtića Travno, o čemu ćemo više čuti od dječaka iz grupe koji je danas školarac.


Program Obiteljskog festivala u parku, koji se održava u Parku Stara Trešnjevka u sklopu Festivala dječje knjige nalazi se ovdje i na Facebooku ovdje.
Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.