Predstavljanje nacrta kurikuluma i usavršavanja učitelja, nastavnika i stručnih suradnika za provođenje građanskog odgoja i obrazovanja

Large_odg

Pozivamo vas na prezentaciju Programa obrazovanja učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja koja se održati 4. lipnja 2012. u dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, u Zagrebu, s početkom u 12 sati.

Prezentaciju organiziramo u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Pored prezentacije programa, predstavit ćemo temeljne vrijednosti i sadržaje Nacrta kurikuluma predmeta Građanski odgoj i obrazovanje.
6 zainteresiranih škola može ući u eksperimantalnu fazu provođenja Građanskog odgoja i obrazovanja prema novom kurikulumu početkom školske godine 2012./2013.
Mreža mladih Hrvatske podmiruje troškove javnog prijevoza (ili troškova putovanja automobilom ukoliko jednim automobilom dolazi najmanje 4 sudionika) i osvježenja za sudionike. Iz jedne škole može se prijaviti više sudionika, a primit ćemo najviše 75 prijavljenih osoba.
Rok za prijavu je 31. svibnja 2012. godine, a slučaju većeg broja zainteresiranih, prednost će imati oni iz školama s područja posebne državne skrbi.
U nastavku možete skinuti poziv na predstavljanje s preliminiranim programom, prijavnicu te pročitati odgovore na najčešća pitanja. Nakon vaše prijave dostavit ćemo vam konačni program te sve potrebne tehničke informacije.
Kontakt osoba:


Petra Pekica (Mreža mladih Hrvatske)
tel. 01 4573 937
mob. 099 2642 590

PRIJAVNICA I VIŠE INFORMACIJA NA STRANICAMA MREŽE MLADIH HRVATSKE.

 

Ovo predstavljanje dio je projekta "Novo doba ljudskih prava i demokracije u hrvatskim školama" kojeg provode Mreža mladih Hrvatske, Centar za ljudska prava, Centar za mirovne studije i GONG u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Projekt sufinancira Europska Unija.

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.