Poziv na okrugli stol “Stanovnici Kutine: tražitelji azila i lokalni građani”

Large_preuzmi

Centar za mirovne studije i Kulturni centar mladih Kutina pozivaju Vas na okrugli stol Stanovnici Kutine: tražitelji azila i lokalni građani koji će se održati u prostorijama kluba Arkus, Pučkog otvorenog učilišta u Kutini, u utorak 26. veljače 2013. godine, s početkom u 18 sati.

Na okrugli stol pozivamo sve građane i građanke Kutine, kako stanovnike/ice tako i tražitelje i tražiteljice azila; pojedince koji su nekoć bili stanovnici Kutine, a danas žive u drugim gradovima te pritom uživaju status azila ili supsidijarne zaštite; predstavnike organizacija civilnog društva; djelatnike Prihvatilišta za tražitelje azila u Kutini; predstavnike Ministarstva unutarnjih poslova te predstavnike lokalne samouprave.

Cilj ovog okruglog stola jest pružanje mogućnosti da se sve strane uključene u ovu tematiku čuju i iskažu svoje mišljenje.

Na okruglom stolu bit će prikazan dokumentarni film Barbare Matejčić i Nine Urumov „I am nobody" koji progovara o tražiteljima i tražiteljicama azila koji su boravili u Prihvatilištu za tražitelje azila u Kutini.

 

Preporučite članak:

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.