24.02.2012

Poziv na javnu raspravu o prijedlogu novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju

Centar za mirovne studije, GONG, Kuća ljudskih prava, Pravo na grad i Zelena akcija pozivaju Vas na javnu raspravu povodom prijedloga novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju. Javna rasprava održat će se u utorak, 28. veljače 2012., u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c, s početkom u 10.30 sati.   Uvodničari u javnu raspravu bit će:  Predstavnik/ca Ministarstva unutarnjih poslova   Lina Budak, odvjetnica Tomislav Tomašević, Zelena akcija Sara Lalić, Centar za mirovne studije  

Poziv na javnu raspravu o prijedlogu novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju

                                                                                             

 

Centar za mirovne studije, GONG, Kuća ljudskih prava, Pravo na grad i Zelena akcija pozivaju Vas na javnu raspravu povodom prijedloga novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju. Javna rasprava održat će se u utorak, 28. veljače 2012., u Kući ljudskih prava, Selska cesta 112c, s početkom u 10.30 sati.

 

Uvodničari u javnu raspravu bit će:

 

Predstavnik/ca Ministarstva unutarnjih poslova

Lina Budak, odvjetnica

Tomislav Tomašević, Zelena akcija

Sara Lalić, Centar za mirovne studije

 

Na javnoj raspravi bit će predstavljen prijedlog novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom okupljanju te iznijeta stajališta Centra za mirovne studije, GONG-a, Kuće ljudskih prava, Prava na grad i Zelene akcije o tom prijedlogu.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

S poštovanjem,

 

Centar za mirovne studije

Zelena akcija

Pravo na grad

GONG

Kuća ljudskih prava